Rådgivning med min redovisningsbyrå i Kumla

Rådgivning med min redovisningsbyrå i Kumla

Hej på er alla fina följare

Idag har jag varit i kontakt med min redovisningsbyrå i Kumla för att boka in ett möte. Man kan nämligen ta deras hjälp inom ekonomisk rådgivning av olika slag och jag tänkte att jag behöver bolla med någon när det gäller företagets framtidsplaner. Jag har mycket idéer men de kan hjälpa mig att sortera och gå igenom alla ekonomiska aspekter så att jag inte missar någonting. Min ambition är att ta fram en ordentligt genomarbetad plan med både budget, mål och strategier.

Jag tror att det är vanligt att en redovisningsbyrå erbjuder sådana tjänster men jag vet inte om alla gör det, det beror nog på vad de har för fokusområden. Vissa kanske jobbar med just bokföring och redovisning medan andra erbjuder fler tjänster och rådgivning. Jag driver mitt företag här i Örebro men när jag skulle söka efter en redovisningsbyrå så blev det denna i Kumla som jag kände mest förtroende för. Vi får se vad framtiden ger men jag vill försöka skapa möjligheter och ta vara på chanser.

Man lär sig så mycket på vägen som företagare och med jämna mellanrum gör man misstag som man lär sig av och så reser man sig och försöker igen men på ett lite annat sätt. Det finns ett citat som lyder ungefär ”du kan inte förvänta dig ett annorlunda resultat om du inte gör något annorlunda”. Om man hela tiden gör på samma sätt och gör samma misstag så kommer heller aldrig resultatet att bli annorlunda. Så jag försöker hela tiden lära mig, utvecklas och fortsätta anpassa och prova mig fram med olika sätt och strategier.

?Jag tror att den företagare som är bäst på att utvecklas och anpassa sig är den som lyckas bäst, eftersom vi lever i ett samhälle som ständigt utvecklas och förändras. Hoppas nu du har en bra och produktiv dag!


Kommentarer är stängda.