Sitter hemma med bokföringen

Sitter hemma med bokföringen

Tjenare bloggen! Det är måndag, solen är så gott som borta och jag sitter med bolagets bokföring. Med andra ord så är det inte mycket som är bra just idag och mest irriterad är jag över att solen inte längre skiner över Kungsbacka. Just när man hade börjat vänja sig av att femton plusgrader och solsken, då är det klart att vi ska få återgå till regn och rusk istället. Jag ska inte säga att jag är förvånad, utan det är så himla typiskt och att det sker på en måndag också. Att sitta med bokföring är heller ingen höjdare och det finns faktiskt en rad andra saker som jag hade behövt göra istället men min kompanjon vill fortfarande inte att vi ska anställa en redovisningsbyrå som kan sköta våran bokföring och redovisning. Eftersom att han är precis urdålig på siffror och matematik så får jag sköta det, det känns som att jag borde ha en liten större talan när det ändå är jag som får sitta och dras med det. För honom spelar det ju ingen roll eftersom att han ändå inte behöver göra något, det är väl också därför som han inte vill att vi anställer någon. En fördel finns det med att göra dessa arbetsuppgifterna och det är att jag kan sitta kvar hemma i Kungsbacka och arbeta, det känns faktiskt helt okej istället för att behöva åka ut till våra lokaler i Partille. Jag kommer nog inte åka ut till Partille på hela dagen och har jag tur så kanske jag även slipper att åka ut dit imorgon, då ska vi nämligen på ett möte i Kungsbacka med en kund. För att jag ska kunna gå på det mötet så behöver jag dock bli klar med våran bokföring så det kanske är dags att runda av här och få något gjort istället. 


Kommentarer är stängda.