Städtjänster i Kungsbacka

Städtjänster i Kungsbacka

Hej på er alla fina följare

Just nu är jag arbetslös och jag funderar så mycket på vad jag skulle vilja göra. Det jag klurar på just nu är om jag kanske skulle starta en städfirma och erbjuda städtjänster i och i närheten av Kungsbacka. Jag har en bil och jag är pigg och frisk och har inget emot att vara fysiskt aktiv på jobbet. Jag är ordningsam och tycker faktiskt det är roligt att städa. Det verkar ju som att det finns en stor efterfrågan på städtjänster så det är nog inte en så tokig idé.

Det är ju en del förberedelser innan man startar, men jag tror faktiskt att man skulle kunna komma igång ganska fort. Eftersom det är en tjänst och ingen försäljning av produkter så behöver man inte ens starta firma utan kan börja som egenanställd. På det sättet sköter de allt det som har med skatt och moms och andra avgifter som ska betalas. Man själv kan skapa faktura som skickas till kunden och självklart får de kvitto till sig som bekräftelse, men det kommer på mail så man behöver ingen skrivare eller något sådant.

Man jobbar ju visserligen själv på det sättet och har inga jobbarkompisar men det är ju ett alternativ så gott som något när man vill ordna sig en inkomst. Sedan gäller det ju att marknadsföra sig ordentligt för konkurrensen är ju hård när det gäller att synas och visa att man finns. Men eftersom det är en egenanställning så kan du jobba i den mån du kan och vill, så dyker ett annat jobb upp så kan du ha det som extra eller lägga det vilande så länge.

?Får se hur jag gör, jag vill inte göra något helt impulsivt utan tänka igenom det ordentligt men kanske det gav inspiration till någon annan annars. Ha nu en fin dag!


Kommentarer är stängda.